Thông báo từ UPS Express

Thông báo từ UPS Express

Thông báo

Updated 09/3/2022

Temporary Service Adjustments

UPS’s operations will continue, with daily pickups and deliveries except where constrained by government restrictions.

HongKong SAR

With immediate effect, UPS will implement contactless delivery for all shipments. Customers will be contacted for their preferred delivery instructions prior to delivery. Meanwhile, pickup and delivery services remain suspended for restricted areas. Please refer to Hong Kong SAR’s Centre for Health Protection page to view the list of impacted complexes. In view of enhanced safety protocols, a service delay may be expected

Updated 24/2/2022

Với tình hình diễn biến phức tạp tại Nga - Ukraine hiện tại, UPS xin thông báo tạm ngưng cung cấp các dịch vụ hàng xuất và hàng nhập với Nga - Ukraine, hiệu lực từ ngày 24 tháng 2 năm 2022 cho đến khi có thông báo khác.

Những hàng hóa đang trong thời gian trung chuyển sẽ tạm được giữ lại tại các mạng lưới của UPS. UPS sẽ khôi phục dịch vụ và thông tin đến khách hàng khi tình hình được cải thiện và đảm bảo an toàn cho việc hoạt động.

Vì tình hình hiện tại ở Nga - Ukraine nằm ngoài sự kiểm soát của UPS nên UPS Service Guarantee sẽ không được áp dụng đối với các shipment bị ảnh hưởng bởi vấn đề này.

Bài viết liên quan:

Post a Comment

Mới hơn Cũ hơn